Dhurata: Mbylle gojen dhe puno

Na ka marrë malli që të dëgjojmë ndonjë këngë të re të saj.

Por ndonëse jo aktive me këngë të reja, Dhurata Ahmetaj e tillë është më rrjetet sociale.

Së fundmi në llogarinë e saj në Facebook ajo ka postuar një shkrim në formë urdhri.

Dhurata thotë se nganjëherë duhet që njerëzit ta mbajnë gojën e mbyllur dhe të punojnë. Nuk dihet pse ajo ka bërë një postim të tillë por megjithatë është këshillë e mirë. /Gazeta Tribuna/