Dhurata Dora nuk ka të ftohtë, pozon gjysmë e zhveshur dhe pyet nëse jemi në dimër

Dhurata Dora është shfaqur atraktive.

Këngëtarja Dhurata Dora duket se nuk e ka fare të ftohtë.

Ajo ka pozuar gjysmë e zhveshur në Instagram dhe pranë postimit si me shaka ka pyetur nëse jemi në stinën e dimrit.

 “Çfarë thua, është dimër?”, ka shkruar ajo pranë postimit.