Daily Mail shkruan për Elvana Gjatën

Para disa ditësh këngëtarës Elvana Gjata i është vjedhur llogaria e saj në ICloud dhe ky lajm ka përfunduar edhe në mediat angleze.

Daily Mail ka shkruar për këngëtaren shqiptare duke theksuar dhe mënyrën se si ju ka vjedhur llogaria Elvanës.

Pasi adoleshëntët që i kanë vjedhur llogarinë e shqiptarëve kanë arritur të zbulojnë një prej pyetjeve sekrete të sigurisë: Çfarë ke dashur të bëhesh kur rritesh?

“Pop star-i shqiptar, 28 vjeç, e cila e nisi karrierën në një talent-show, kuptoi më vonë se ishin shkarkuar mijëra foto dhe video të sajat”, shkruan Daily Mail. “Elvana është një ndër këngëtaret më të famshme të pop-it dhe R`n`B-së në Shqipëri”.

elvana