Dafina Zeqiri gjen një tjetër mënyrë për të fituar para sa qëndron e izoluar

Koronavirusi ka detyruar që këngëtarët të anulojnë koncertet e tyre.

 

Si qytetarët e tjerë edhe Dafina Zeqiri kohën më të madhe po e kalon në shtëpi dhe këtë kohë po e shfrytëzon për përfundimin e albumit të saj.

Këngëtarja e cila ka anuluara koncertet për shaka të koronavirusit ka publikuar disa imazhe në Instagram ku tregon se si po e kalon ditën në shtëpi.

Ajo me menaxherin e saj Pëllumb Çitakun, kanë luajtur lojën e famshme “Ludoking”, ku është shpërblyer me 50 euro pas triumfit të saj.