Cozman: Qeshem kur dëgjoj si flasin për rekorde

Kohëve të fundit po dëgjojmë se disa hite të kësaj vere kanë thyer rekorde, madje një është edhe rekord i thyer në ballkan.

Por, kur është fjala për rekorde, është një tjetër hit i të gjitha kohërave që i ka thyer vite më parë.

Është ‘Fenix’ nga Tuna dhe Cozman i cili vetëm në një ditë ka kaluar mbi 700.000 mijë klikime.

Këtë gjë e ka konfirmuar vet Cozman i cili ka thënë se i vije të qesh kur dëgjon për rekordet e ditëve të sotme pasi që këtë gjë ata e kanë bërë kohë më parë. /Gazeta Tribuna/