Çka ta ndryshon ditën sipas Morenës (Foto)

Bukuroshja dhe këngëtarja Morena Taraku ka një mendim se cila gjë është ajo që ta ndryshon ditën

Për Morena Tarakun është një “buzëqeshje” ajo e cila do të mund ta rregullon ditën.

Ndoshta si këshillë nuk është vështirë që ta provoni me t’u zgjuar në mëngjes.