Çfarë duhet të ketë një mashkull që ta bëjë Leonorën për vete!?

E ftuar në emisionin “Si n’shpi” këngëtarja Leonora Jakupi përveq recetës së shijshme shpalosi shumëqka nga jeta e saj private dhe profesionale.

Edhe pse sipas saj, ajo nuk është një kuzhiniere e zonja, Leonora i’a doli shumë mirë me recetën e përgaditur për emisionin “Si n’shpi”.

Mes bisedës dhe shakasë, ajo zbuloi një detaj për kriterin që duhet ta përmbushë “bashkëshorti i saj potencial”!

E çfarë tha Leonora, ndiqeni në linkun e mëposhtëm!