Capital T përshëndet humanistin Halil Kastrati për punën e palodhshme

Këngëtari ka lavdëruar Halil Kastratin për angazhimin e tij.

 

Halil Kastrati si edhe disa persona të tjerë të njohur për publikun shqiptar po vazhdojnë të japin maksimumin e tyre për të ndihmuar qytetarët me nevojë në këtë kohë pandmeie.

E kjo punë e tyre është duke u përshëndetur dhe përkrahur edhe nga artistët tanë, së fundmi me një postim në Instagram, Capital T përgëzon humanistin Kastrati për angazhimin.

Ai sot vizitoi komunën e Shtërpcës ku dhuroi ndihma për 70 familje nevojtare.