Capital T edhe aktor (Foto)

Këngëtarin Capital T shumë shpejt do ta shohim edhe si aktorë.

Reperi i njohur bashkë me kolegun e tij Duda, janë duke marrë pjesë në xhirimet e filmit “Zori 2”.

Ata janë parë dje në Fushë Kosovë duke xhiruar skena nga ky film që pritet të dal gjatë kësaj vere, raporton Magazina.al

Capital T dhe Duda janë parë në sheshin e xhirimit që ka qene stacioni hekurudhor ne Fushë Kosovë dhe nje pjese brenda ne tren.

Mbetët të presim deri sa të shfaqet filmi për të parë se si kanë dalur këngëtarët në rolet e tyre.

Duda1

Untitled1