Bukuroshja që po lufton kundër ISIS-it (FOTO)

Jo shumë më parë është bërë e ditur që ISIS frikësohet nga femrat, e sidomos nga ato kurde.

Ata frikësohen nga femrat për shkak se besojnë që nëse vriten nga një femër do të shkojnë drejt në ferr.

Dhe ndoshta kjo është arsyeja që i ka motivuar shumë vajza e gra që të shkojnë të luftojnë kundër Shtetit Islamik.

Më poshtë, lajmi.net e sjellë për ju një foto të një bukurosheje e cila padyshim që është duke ua ‘shtirë ethet’ forcave islamike.

bui

foto