Brenda shtëpisë së Getoar Selimit, në të cilën jeton edhe Marina Vjollca (Foto)

Getoar Selimi, është njëri ndër reperët më të komentuar në media.
 Jeta e tij private dhe karriera e sukseeshme muzikore kanë qenë temat që janë prekur më së shpeshti në mediat rozë.

Por lideri i grupit BabaStars ka qenë gjithmonë i rezervuar të jap deklarata për media madje për dallim nga kolegët e tij që janë martuar sivjet ai nuk ka dashur që as në dasmë të ketë media.

Pavarësisht kësaj lajmi.net ju ka mbajtur të informuar me burime nga atje. Geti gjithashtu është i rezervuar në publikimin e fotografive brenda shtëpisë së tij.
Së fundmi e ka ‘thyer’ akullin me një foto e cila me gjasë është realizuar në shtëpinë e tij tek e cila zbulon vetëm një kënd. Ai gjithashtu ka qenë aktiv në publikimin e projekteve muzikore vitin që lam pas e që kanë rezultuar të suksesshme.