Blero flet për Teutën, Taran dhe jetën private (VIDEO)

Blero në një intervistë për “Express Roze” ka folur për jetën e tij private, për shkurorëzimin me Teutën, për Taran dhe për projektet e tij të ardhshme muzikore.

Ai ka folur edhe për vizitën e tij në Disneyland me Teutën, për ndonjë ribashkim të mundshëm.

Për më shumë ndiqni intervistën e Bleros.