Blero dhe Afrona sfidojnë veten në parkun e aventurave (Foto)

Veç udhëtimeve në vende të ndryshme të botës, Blero dhe Afrona vazhdimisht shijojnë edhe bukuritë e vendit tonë.

Së fundmi dyshja ka vizituar qytetin e Pejës duke sfiduar veten në parkun e aventurave, shumë i njohur kohëve të fundit.

Sipas fotografive shihet se çifti e ka shijuar mjaft shumë këtë aventurë të re.

 

 

 

Kujtojmë se Afrona ditën djeshme ka festuar ditëlindjen e saj dhe Blero është kujdesur me befasi e dhurata për të shënuar këtë ditë të veçantë.