Blero dhe Afrona sapo i thanë “Po” njëri-tjetrit

Pak më parë ka nisur ceremonia e dasmës së çiftit Blero dhe Afrona.

Ata i kanë thënë “Po” njëri-tjetrit, në një ceremoni madhështore mes shumë të ftuarish.

Mjaft të kombinuar dhe me sytë që u shkëlqejnë nga dashuria ata duken më të lumtur se kurrë.

Si një nuse moderne Afrona po shkëlqen në ditën e saj më të rëndësishme.

Damsa e tyre po zhvillohet në një vend bregdetar në “Ranën e Hedhun”.