Blero bëhet biond!

Këngëtari Blero Muharremi ka ndryshuar look! Këtë herë ai nga brun është bërë biond, pavarësisht se kjo nuk është hera e parë që këngëtari bën kësi eksperimentime.

Ky ndryshim i ri në paraqitje i Blero-së ta asocion me një aktor të njohur botërisht. Sikurse Blero edhe artisti ndërkombëtar shquhet për eksperimentimet në flokë, transmeton prive.al.

Ai dikur ishte bion dhe kishte të njëjtën prerje sikurse Blero që ka bërë sot.