Big Mama kujton kohën në Dubai: Kape tash domestosin e hyni shpis me fshi

Nga shtëpia, Big Mama kujton kohën kur argëtohej në Dubai.

 

Këngëtarja dhe gazetarja Big Mama, po qëndron e vetizoluar brenda shtëpisë së bashku me nënën e saj.

Ajo madje po e kujton edhe kohën kur udhëtonte e argëtohej në Dubai, tani kur më shumë se kurrë po i duhet të angazhohet e pastroj në shtëpi.

Si me shaka vetë e ka bërë të ditur këtë nëpërmjet një postimi në Instastory ku thotë se mjaft kujtove ditët në Dubai tani merr domestosin dhe fshij shtëpinë.

Jo vetëm Big Mama, edhe emra të tjerë të estradës po qëndojnë në shtëpitë e tyre në mënyrë që mos ta rrezikojnë as veten e as të tjerët.