Ben Affleck ndahet nga gruaja e tij

Edhe një tjetër qift i Holivudit ka njoftuar për ndarjen.

Është ky aktori i njohur Ben Affleck dhe Jennifer Garner, të cilët kanë qëndruar të martuar për 10 vite.

Burime të afërta me qiftin tregojn se ata dy kanë pasur probleme dhe mosmarrëveshje të shumta me njëri tjetrin dhe janë munduar shumë ta ruajnë martesën e tyre.

Ata madje kanë marrë pjesë edhe në sesionet e terapisë në qift por edhe kjo nuk ka pasur sukses.