“Bëmë mama të të ngjajë”, kjo është vajza e Remzie Osmanit!

Gjatë emisionit LEMzA me Kiki Rrahmanin në Tribuna Channel ku e ftuar ishte këngëtarja Remzie Osmani, vajza e saj Riola vjen me një rrëfim tejet emocionues dhe interesant.

Ndër të tjera ajo çfarë bie në sy është edhe ngjashmëria shumë e madhe mes tyre.

Për më shumë detaje klikoni linkun në vazhdim./GazetaTribuna/