Beckham bën tatuazh për vajzën

David Beckham ka vendosur t’ja plotësojë të gjitha tekat vajzës së tij të vogël, Harper.

3 – vjeçarja i ka kërkuar të atit të ketë si tatuazh një prej figurave më të dashura të filmave për fëmijë dhe Beckham nuk ka thënë “jo”.

Pavarësisht se ky nuk është një tatuazh i përhershëm, për një kohë 40 – vjeçari do të ketë të vizuatuar një prek karaktereve të “Minions”, për të kënaqur vajzën e tij, Harper.