Aurela Gaçe: Më dhunuan para festivalit, kolegët u gëzuan

Aurela Gaçe ka treguar një ngjarje që i ka ndodhur në vitin 2001, kur dikush e goditi me grusht dhe i mori telefoni. Një i ri 17 – 18 vjeç e goditi artisten nga Vlora duke e lenë pa ndjenja.

Ajo tha se bëhët fjalë për fetsivalin e këngës në 2001 kur unë u ngjita në skenë me nofull të deformuar. Kolegët e mi – thotë Gaçe u gëzuan pasi mendonin se në garë do të kishin një konkurente më pak.

Aurela Gaçe ka shpërthyer në rrjetet sociale ndaj kolegëv të saj. Si asnjëherë më parë Gaçe ka folur për marrdhëniet mes kolegëve  duke shtuar se ata që të duan dhe të thonë të vërtetën në sy janë shumë të rrallë në këtë “rracë” artistësh, madje me pikatore.

U ngjita në atë skenë në të treja netët me sy të nxirë deri sa rrëmbeva edhe çmimin e parë, por më pas kolëgt e mi u hidhëruan pa masë.