As Kylie, as Ronaldo, as Kim Kardashian! Ja kush janë 2 fotot më të pëlqyera në INSTAGRAM të verës që lamë pas! [FOTO]

Mund ta mohoni, por s’do ju besojmë!

Një ndër aplikacionet që na ka shoqëruar gjatë gjithë verës ka qenë padiskutim Instagram të cilin e kemi përdorur për gjëra nga më të ndryshmet.

Por kush janë fotot më të pëlqyera gjatë verës në rrjetin social më të madh të shpërndarjes së fotografive?

Ne kemi zgjedhur vetëm 2 dhe nuk janë fotot e Kylie, Ronaldo apo Kim, personazhëve që kanë shumë influencë.

Foto më e pëlqyer është pikërisht kjo e dasmës së aktorit të njohur “The Rock” me më shumë se 14.6 milionë klikime.

Therock1.png

 

Ndërsa në vend të dytë është kjo foto e Selena Gomez në Itali me mbi 14.2 milionë klikime./intv.al

selengomez.png