Ariana Fejzullahu udhëton me Era Istrefin !

Është bashkëshortja e këngëtarit Ermal Fejzullahut dhe për këtë arsye ajo ka marrë vëmendjen e rubrikave rozë , shkruan Kosovarja.

Ariana është nënë e tre fëmijëve ajo gjithmonë ka treguar përkushtim ndaj familjes dhe një përkushtim edhe ndaj prindërve të Ermalit ku shpesh është vënë në qendër të vëmendjes relacioni i Arianes dhe nënë së Ermalit Nerës.

Por një gjë që e bën dhe më të komentuar bashkëshorten e këngëtarit është për jetën që bën, daljet, blerjet, dhe kohë pas kohë edhe jetën e natës shijon me shoqërinë që ajo ka. Me familjen Istrefi me motrat Nora, Era, familja Fejzullahu kanë mbajt një miqësi shumë të mirë përveç bashkëpunimeve që ata kane patur në muzikë. Ariana në një video ku bën një udhëtim më veturë, dëgjon këngën më të re të Era Istrefit ku ditë më parë kjo këngë u lansua dhe u prit aq mirë “No I Love Yous”. Përshkrimi Arianës ndaj këngës ka qenë plot dashuri.