Ardian Bujupi publikon këngën ‘Arigato’

Ka disa ditë radhazi që po e paralajmëron.

E projekti muzikor ‘Arigato’ nga Ardian Bujupi tashmë e ka marrë “dritën e gjelbër” në kanalin Youtube.

Kjo këngë është prodhim i DJ Tuneruno dhe teksti është përzirje mes gjuhës shqipe dhe asaj gjermane.

‘Arigato’ është finalizuar edhe me klip në një vend mjaft piktoresk!