Anna Karina humb betejën me kancerin

Ka ndërruar jetë aktorja e njohur danezo-franceze.

Aktorja daneze-Franceze, një legjendë e kinemasë Franceze, vdiq në një spital në Paris në shoqërinë e burrit të saj të katërt, regjisorit amerikan Dennis Berry, shkruan Daily Mail.

Karina, e cila epitomoi të gjashtëdhjetat me tiparet e saj të elfinit dhe sytë e kaltër, luajti në shtatë filma të realizuar nga burri i saj i parë Jean-Luc Godard, duke përfshirë ‘Pierrot Le Fou’ dhe Bande à Part.

‘Sot kinemaja franceze ka humbur një nga legjendat e saj” ka shkruar ministri i kuluturës Franck Riester në postimin e bërë për nderë të aktores Anna Karina.