Amber Rose puthet me Blac Chyna

Amber Rose dhe Blac Chyna kanë shkëmbyer puthje në tapetin e kuq në Awards 2015, i cili u zhvillua të dielën në Tetarin Microsoft në Los Angeles.

Të veshura me të bardha ato kanë ekspozuar linjat e tyre dhe sigurisht kanë treguar hapur mbështetjen e tyre për martesat mes homoseksualëve.

Nga ana tjetër i dashuri i Rose, Machine Gun Kelly është shfaqur i vetëm në këtë event.

Në llogarinë Instagram Rose ka shkruar: “Kur fëmijët tanë të rriten ata nuk do të mund të besojnë se një herë e një kohë homoseksualët dhe lezbikët nuk kanë qenë në gjendje të martohen për shkak të mos lejimit nga shoqëria”.