Almeda Abazi ndan një foto shumë të ëmbël me të birin

Albeda Abazi ka publikuar imazh me Efehanin.

 

Almeda Abazi është mjaf aktive në rrjete sociale me postimet që bën, aktorja minuta më parë ka ndarë një imazh me të birin e saj.

Në postimin shumë të këndshëm, Efehan shihet nën përqafimin e nënës së tij.

Kujtojmë se ditë më parë në një intervistë babai i tij dhe Tolgahan ishte shprehur shumë krenar se i biri është gjysmë shqiptar dhe për këtë arsye ai nuk ndihet si i huaj kur shkel në trojet shqiptare.