Alex Rodriguez ‘vdes’ për Jennifer Lopezin

Ylli i bejsbollit ka pranuar se dita kur takoi këngëtaren ishte “më me fat” në jetën e tij.

Alex pohon se ndihet aq i lumtur që është në lidhje me J.Lo dhe nuk mund të priste të dilte me të pasi që ishin takuar për herë të parë.

Gjatë paraqitjes në ‘The Ellen DeGeneres Show’, Alex zbuloi se dikush që ai nuk e kishte njohur, e kishte prekur në krah. Doli të jetë Jennifer e veshur si karakteri i saj Harlee nga ‘Shades of Blue’. Ai më pas zbuloi se e dashura e tij tash e ka përkujtuar se ai kishte numrin e saj të telefonit dhe i tha ta ftojë për të dalë së bashku, gjë të cilën ai e bëri në po të njëjtën natë.

Ndërkohë, Jennifer kishte zbuluar se sa “speciale” është marrëdhënia e saj me Alex.