Alba Morina flet për fillimet e saj në gazetari- (Video)

Alba Morina- prezantuese, e ftuar në emisionin e fundit “Si n’shpi”, ndau me ne shumë detaje nga jeta e saj, përveq recetës së përgaditur me shumë mjeshtri.

Ajo ndër të tjera, ndau edhe momente nga fillimet e karierës së saj si gazetare.

Kur e ka nisur Alba këtë rrugëtim?

Dhe cila ishte detyra e parë e saj?

Përgjigjjen e gjeni në linkun e mëposhtëm!