Alba Morina dhe politika ?!- (Video)

Alba Morina- prezantuese, e ftuar në emisionin e fundit “Si n’shpi”, përveq recetës së shijshme, ndau me ne edhe shumë informacione interesante nga jeta e saj private dhe ajo profesionale.

Përveq profesionit të saj të cilin e bën tash e sa vite, Albën e kemi parë së fundi edhe nëpër evenimente politike.

Cili është raporti i Albës me politikën, dhe qfarë mendon ajo për këtë fushë?!

Ndiqeni përgjigjjen në linkun e mëposhtëm!