Ajo pëlqen sportet e rënda (Foto +16)

Maya Jane, është një modele amerikane dhe konsiderohet si artileri e rëndë në rrjetet sociale.

Jane është ndër të paktat modele që i dashuron sportet e rënda. Kujdes! Nëse i afrohesh pa stil, mund të marresh jo një perkedhelje, por një grusht.

Kjo bukuroshe amerikane është e stervitur në boks dhe e adhuron sportin burrëror.