Agnesa Vuthaj bukuri natyrale (Foto)

Ish-miss Kosova Agnesa Vuthaj është ndër femrat më të bukura në vendin tonë.

Ajo nuk ka nevojë të rregullohet shumë sepse ka një bukuri natyrale, edhe kur e bënë këtë e bënë në mënyrë të thjeshtë duke u grimuar sa më thjeshtë dhe lehtë.

Agnesa ka postuar një fotografi në Instagram ku duket shumë natyrale dhe e bukur.