Agnesa në kolorit ngjyrash (FOTO)

Agnesa Vuthaj na vjen por si një lule vere. E veshur me një fustan plot ngjyra e kombinuar me çantën nga linja e saj si dhe me flokët ngjyrë të hapur, Agnesa vjen e mahnitshme ashtu siç di të jetë vetëm ajo.

Nga një ‘çobaneshë’ dje ku u shfaq me një tufë delesh në Bjeshkët e Nemuna, tani ajo vjen si një mbretëreshë rrugëve të kryeqytetit.

Të sjellim në mend se Agnesa shquhet si mbretëresha e bukurisë shqiptare.

agnesa1

agnesa2