Afrona mërzitet nga pandemia, kujton pushimet e vitit të kaluar në Hawaii

Afrona kujton pushimet me Bleron.

Pasi e kurorëzuan dashurinë me martesë me një dasmë madhështore, Blero dhe Afrona kishin zgjedhur Hawaiin për të pushuar.

Tash kur pandemia i ka ndarë dhe mundësia për tu takuar është e vogël, Afrona është përmalluar për vitin 2019, atëherë kur shijonte pushimet së bashku me bashkëshortin e saj Bleron.

Vetë ajo e ka publikuar një foto në Instagram, nëpërmjet të cilës tregon se do të donte të kthehej në kohë dhe ta shijonte jetën pa maskë.