A është ky mashkulli më i bukur në Kosovë? (Foto)

Lendi Berisha është djali nga Prishtina i cili po vlerësohet si një nga meshkujt më të bukur në vend.

Ai posedon një fytyrë tejet të pashme dhe një fizik të mrekullueshëm trupor të cilin e ka arritur falë  djersitjes së madhe në palestër.

23 vjeçari, përveç që po veçohet për sytë e tij me ngjyrë të kaltër dhe pamjen në përgjithësi ai është edhe një djalë shumë i zgjuar.

Më poshtë keni disa fotografi të tij për të vlerësuar edhe vetë se a është ky mashkulli më i bukur në Kosovë./Gazeta Tribuna/

11692493_1599743406943992_787007429375098910_n 11694963_1599743230277343_5446888503032381038_n 18788_1599404243644575_2890565190974154432_n 10006612_1578503009068032_1371601293849811336_n 11401258_1589156158002717_1173084955646489704_n