2Ton sjell këngën e re ‘Faj’

2Ton ka publikuar këngën e tij më të re, atë me titullin ‘Faj’.
Reperi 2Ton vjen me këngën e tij më të re.

Ai ka publikuar këngën me titullin ‘Faje’ ndërsa këngën e ka shoqëruar edhe me videoklip.

Për tekstin dhe muzikën është përkujdesur vetë artisti, ndërsa për beatin “Xonoxa”.