​“The Handsmaid’s Tale” triumfon në Emmy

Drama “The Handsmaid’s Tale” ka marrë 4 prej vlerësimeve kryesore në ceremoninë e ndarjes së çmimeve Emmy.
Seria më e mirë dramë, drejtuesi më i mirë, aktorja më e mirë (Elizabeth Moss) dhe aktorja më e mirë mbështetëse (Ann Dowd) ishin çmimet që fitoi ky serial. Riz Ahmed fitoi çmimin e aktorit më të mirë për interpretimin në serialin “The Night Off”, ndërsa Charles Brooker mori çmimin e skenaristit më të mirë për serialin e tij në Netflix, “Black Mirror”.