​Shkëndija: Vërtet të gjithë jemi të humbur përveç atë që Allahu e udhëzon

Për pak kohë i la anash selfiet e belfiet për t’u marrë me diçka tjetër

Shkëndije Mujaj me postimet e saj të fundit në faqen e saj zyrtare në Instagram, bëri të ditur faktin se nuk ka besim në media.

Ajo publikoi një fotografi në të cilën ilustronte rolin e vërtetë të Islamit, Botës, dhe të kundërtën që paraqesin mediat.

Ndërsa në një postim paraprak Shkëndija, bëri publike një fotografi në të cilën shkruan “Vertet te gjith jemi te humbur perveq ate Qe Allahu e udhzon “./Express/