​Lajme të këqija për Lady Gaga

Duket se gjendja shëndetësore e Lady Gaga është vërtetë serioze. Pas anulimit të koncertit në Rio të Brazilit, këngëtarja ka shtyrë dhe turin në Europë.
Shkak për këtë shtyrje kanë qënë “dhimbjet e forta fizike” të shkaktuara nga fibromylagia. Ylli i popit ka shkruar një postim të përzemërt në Twitter për fansat e saj ku shpjegon se i duhet kohë të luftojë me sëmundjen, për të cilën ka folur në dokumentarin e saj në Netflix, “Gaga:Give foot Two. Ndërsa postimi shoqërohet me një foto të saj duke u lutur me rozare në dorë. “Unë kam qënë gjithmonë e hapur për të folur për sfidat e mia fizike dhe mendore. Prej vitesh në përpjekje për të fituar ndaj tyre. Është e ndërlikuar dhe e vështirë për tju shpjeguar, dhe po përpiqemi të kuptojmë”, shkruan Lady Gaga. Të premten ajo anuloi koncertin në Rio, pasi u ndje keq dhe ishte shtruar në spital.