Tre vëllezërit e diagnostikuar me të njëjtin lloj kanceri

Një lloj kanceri i rrallë preku tre vëllezërit.

Tre vëllezër të moshës pesë vjeçare janë diagnostikuar me një lloj të rrallë të kancerit. Në HLNTV, Lynn Smith ka biseduar me familjen rreth gjendjes së djemve.

Tristen, Caison dhe Carter janë tre vëllezërit që kanë një lloj të rrallë të kancerit në sy. Gjatë bisedës me prindërit e fëmijëve, babai i tyre tregon se sipas statistikave numri i personave të prekur me këtë lloj kanceri është 300 raste çdo vit.

Retinoblastoma është lloj kanceri që fillon në retinën e syrit, pjesa sensitive në brendësin e syrit. Retinoblastoma më shpesh prekë fëmijët e moshave të vogla, rastet më të rralla janë tek më të rriturit.