Top nëntë stërvitje për eliminimin e celulitit nga stomaku: Dukuni fantastike këtë vjeshtë! (Video)

Këto stërvitje në shtëpi, pengojnë shfaqjen e tepricës së kilogramëve dhe kthejnë trupin tuaj në gjendje normale.

Vishuni me gardërobën e preferuar vjeshtore pa shtrënguar barkun për t’ju dukur shtati më i hollë.

Me ardhjen e ditëve të ftohta gjithnjë e më pak dalim në shëtitje, por hamë më shumë. Dhjami grumbullohet më së shumti në stomak.

Prandaj është e domosdoshme që të planifikoni këtë stërvitje në shtëpi me të cilën do të pengoni shfaqjen e tepricës së kilogramëve.

Po ju propozojmë ushtrimet nga videoja në vijim, sepse sulmojnë zonat më kritike të shumë femrave – belin.

Instruktorja e fitnesit, Rebecca Louise, tregon ushtrimet për tendosjen e stomakut.

Ajo veçon 9 top stërvitjet për djegien e kalorive dhe kthimin e trupit në gjendje normale.