Si të shëroni sinusët duke përdorur vetëm gishtat tuaj

Asgjë nuk sjell më shumë shqetësim dhe bezdi se sa një hundë e zënë nga sinusët.

Edhe ftohjet dhe alergjitë më të thjeshta mund të shkaktojnë reaksion në sinuse dhe normalisht që zgjidhja e vetme që kërkojmë ne është te medikamentet, transmeton faktoman.com

Megjithatë, shpesh herë është gjë e zgjuar që të trajtojmë këto probleme edhe duke përdorur metoda të ndryshme natyrore.

Sinusët mund të shëroni edhe duke përdorur gishtat tuaj dhe duke masazhuar vende të caktuara.

Masazha është përdorur që në kohrat e lashta për shërimin e sëmundjeve të ndryshme, prandaj duke ndjekur udhëzime të sakta ju mund të shëroni edhe sinusët.

Më poshtë mund të shikoni videon se si të kryeni masazh për të trajtuar sinusët.