Pse është e dëmshme që t’i pastroni shpesh flokët

Të gjithë e dimë sa i rëndësishëm është kujdesi i duhur ndaj flokëve.

Një gjë që duhet patjetër ta dini është fakti se nuk duhet assesi ta teproni me larjen e flokëve, përcjell .

Yndyra natyrale e flokëve tuaja është e atillë që mbron flokët tuaja, kështuqë kur ju i pastroni flokët vazhdimisht dhe në baza ditore, kjo yndyrë largohet nga koka.

Pastaj krijohet një rreth të egër të prodhimit të tepruar të yndyrës, andaj edhe sa më shumë që i pastroni flokët, aq më shumë yndyrë krijohet dhe aq më tepër ju shtohet nevoja për t’i pastruar ato.