Për shkak të këtyre gjërave të përditshme ndodh ky tmerr në trupin tonë

Qëndrimi ulur për një kohë të gjatë mund të shkaktojë atrofi të muskujve, përkatësisht dobësim të tyre dhe për shkak të të kësaj mund të ndryshojë format e kësaj pjese të trupit.

Trajneri privat Adam Galo nga qendra Brooklyn Boulders Queensbridge, thotë se shumë klientët që e vizitojnë kanë probleme nga qëndrimi ulur për një kohë të gjatë.

“Shumica në moshën 20-vjeçare më tepër i kushtojnë vëmendje karrierës se sa ushtrimeve. Një ditë shikojnë në pasqyrë dhe kuptojnë se muskujt janë lëshuar dhe se duhet ndërmarrë diçka”, tha ai.

Për të parandaluar këtë gjendje duhet marrë me ushtrime dhe të mos qëndroni shumë ulur, transmeton KosovaPress.

Për pasojë të mos aktivitetit fizik, ju mundeni po ashtu të keni probleme me kurriz.