Pastruesi i fuqishëm arterial! Të gjithë e hedhin këtë pjesë të arrës dhe nuk duhet…

Kur përgatitet në këtë mënyrë, pastron arteriet, eliminon dhimbjet e gjoksit dhe rregullon presionin e gjakut.

Çaji nga membranat që ndan pjesën e mishit të arrave, të cilën gjithmonë e hedhim, është vërtetuar se është shumë e efektshme në pastrimin e arterieve të zemrës, parandalimin e sëmundjeve të zemrës dhe uljen e etheve.

Meqenëse ngushtimi i arterieve kardiake zakonisht vjen si pasojë e helmimeve kronike të nikotinës, ky çaj rekomandohet veçanërisht për duhanpirësit.

Mos gaboni! Ajo që kardiologu nuk do t’ju tregojë kurrë: sëmundja e zemrës nuk është as aksidentale, as trashëgimore, dhe ky është shërimi i duhur!

Pini çajin në stomak bosh. Është më mirë ta pini çdo ditë, pasi rregullon tensionin e gjakut dhe lehtëson dhimbjet në gjoks.

Çaji i arrës mund të ulë temperaturën që mund të shkaktohet nga problemet e zemrës. Do të ndiheni më mirë pas filxhanit të parë.

Nëse vazhdimisht përjetoni dhimbje në gjoks, duhet të pini çaj derisa dhimbja të ndalojë dhe temperatura juaj të bjerë. Sigurisht, këshillohet të vizitoni një mjek!