Metoda e thjeshtë e rinimit të organizmit: Si mund t’i dëmtojë kripa qelizat e dëmshme dhe t’ju rinojë

Si dhe përse vepron kjo metodë?

Aplikoni këtë metodë super të thjeshtë në mënyrë që t’i ndihmoni organizmit që sa më parë t’i zëvendësojë qelizat e plakura dhe ato të dëmtuara me të reja (p.sh. qelizat e dëmtuara nga nitrati, materiet kancerogjene, radikalet e lira, metalet e rënda, radionuklidët dhe toksina të tjera të ndryshme).

Gjithashtu eliminoni edhe qelizat e kancerit dhe të shkaktarëve të tjerë të sëmundjeve në organizëm.

Kjo bëhet me stimulim shtesë të tajitjes së lëngut vetjak të lukthit në këtë mënyrë:

Metoda e përtëritjes me kripë e akademikut Boltov

Gjysmë ore pas ngrënies qitni në gjuhë rreth 1 gram kripë. Prisni disa minuta që kripa të shkrihet dhe përpijeni pështymën e njelmët.

Gjatë ditës mund ta përsëritni këtë procedurë 1 – 10 herë.

Si dhe përse vepron kjo metodë?

Nga kjo sasi e vogël kripe në mënyrë refleksive fillon tajitje e bollshme e lëngut të lukthit, që i përmban të gjitha materiet e nevojshme për eliminimin e qelizave të dëmshme.

Rinimin e shpejtë të qelizave tuaja mundeni ta bëni edhe nëse përdorni në ushqim bimë të cilat stimulojnë tajitje të lëngut të lukthit, siç janë: perime të egra, gjethe delli, marajë, lakër, hithra, tërfil, alga deti, piper, mustardë, rrikë, rrepan, koriandër, kumin, kanellë dhe mentë.