Mënyra natyrale e shërimit të kancerit për secilin pacient

Shumë shpejt të gjitha llojet e kancerit do të jenë të shërueshme.

Kërkimet thonë që aksidentalisht kanë zbuluar një sistem imunitar që mund të shërojë kancerin tek të gjithë njerëzit e prekur, raporton “Daily Star”.

Ekipi i Universitetit të Cardiff-it kanë menagjuar një target që mundëson shkatërrimin e kancerit të prostatës, gjoksit dhe kancereve tjera.

 Ekipi i profesorit  Andrew Sewell e kanë testuar këtë zbulim vetëm në kushte laboratorike por që mendojnë se mund të ketë sukses edhe tek njerëzit.