Lëngu që e shëron kancerin për 42 ditë, austriaku pohon se ka shëruar mbi 45 mijë njerëz

Qelizat e kancerit vdesin për 42 ditë: Lëngu i famshëm i Austrisë shëroi mbi 45 mijë njerëz nga kanceri dhe sëmundje të tjera të pashërueshme.

Thelbi i kurës së kancerit së naturopath austriak Rudolf Breuss është një dietë, e cila konsiston në një agjërim prej 42 ditësh në ndërthurje me lëngje dhe çajra speciale të perimeve. Sipas teorisë së Breuss, kanceri kërkon ushqim të fortë për të mbijetuar në trup.

Pretendimet e efikasitetit nuk mbështeten nga prova të pranueshme dhe nuk ka të dhëna shkencore të besueshme për të mbështetur mënyrën e veprimit të pretenduar.

Ka të ngjarë që agjërimi i rekomanduar të jetë i rrezikshëm për pacientët me kancer sepse ekziston një rrezik i mundshëm i kequshqyerjes së përgjithshme. Breuss ndalon trajtimin konvencional të kancerit dhe pacientët i nënshtrohen trajtimit të tij. Ekzaminimet shkencore të përfitimeve dhe rreziqeve të kurës së kancerit Breuss mungojnë.

Përshkrim

Thelbi i kurës së kancerit Breuss është një dietë e ngurtë e përbërë nga një agjërim 42-ditor në kombinim me lëngje dhe çajra specialë të perimeve. Rekomandime shtesë janë përfshirë, për shembull, për të shmangur të ashtuquajturat venat e ujit.

Rudolph Breuss lindi në Austri në 1899. Ai së pari punoi si elektricist, dhe më vonë si një naturopath. Ai zhvilloi kurën e kancerit Breuss ose trajtimin total të kancerit Breuss. Breuss vdiq në 1990.

Përbërësit, aplikimi dhe doza

Ai bëri këtë lëng unik që siguron rezultate të jashtëzakonshme për trajtimin e kancerit. Ai ka trajtuar më shumë se 45, 000 njerëz që luftuan me kancerin dhe sëmundje të tjera të pashërueshme me këtë metodë. Breuus deklaroi se kanceri mund të durojë vetëm me ndihmën e proteinave.

Ai hartoi një regjim unik të ngrënies i cili zgjat 42 ditë, dhe ai sugjeron të pini thjesht çaj dhe lëng të veçantë perimesh të tij, me panxhar si përbërësin kryesor të tij. Gjatë këtyre 42 ditëve, qelizat e kancerit vdesin nga uria dhe vdesin, ndërsa shëndeti juaj i përgjithshëm është i përmirësuar.

Në mënyrë që të përgatisni lëngun e tij të veçantë ju duhet perime organike. Këtu janë saktësisht ato që ju nevojiten:

-Panxhari (55%),.

-Karrota (20%),.

-Rrënjë selino (20%),.

-Patate (3%).

-Rrepka (2%).

Thjesht duhet të vendosni të gjithë përbërësit në një blender dhe t’i bashkoni të gjitha mirë. Kjo është që ju duhet për të filluar trajtimin.

Thjesht mbani në mend që të mos e teproni me konsumin e lëngut, pini aq sa i nevojitet trupit tuaj.

Një shumëllojshmëri studimesh hulumtuese kanë vërtetuar se panxhari është jashtëzakonisht i dobishëm në trajtimin kundër leukemisë dhe kancerit.

Trajtimi përshkruhet në tre libra të shkruara nga Breuss, por nuk është e qartë nëse botuesit kanë ndryshuar, shtuar ose lënë pasqyra origjinale. Për shembull, në përkthimin në anglisht të librit të Breuss-it nuk përmendet se ai nuk lejoi trajtim rrezatimi dhe injeksione njëkohësisht me trajtimin e tij. Ndryshimet e mëtutjeshme u shkruajtën nga Thomar.

Pretendimet e efikasitetit

Breuss pretendoi se që nga viti 1950 ai ka trajtuar me sukses më shumë se 2000 pacientë. Ai vlerësoi që nga viti 1986, 40 000 pacientë të tjerë me kancer dhe “sëmundje të tjera të pashërueshme” ishin shëruar me përdorimin e metodave të tij. Si provë ai përmendi dëshmitë dhe letrat e falënderimeve të shkruara në periudhën 1971 deri 1985. Breuss pretendoi se dështimet e trajtimit mund të ndodhin vetëm nëse udhëzimet e tij nuk respektoheshin rreptësisht.

Mekanizmi i veprimit / indikacionet e pretenduara

Breuss mendoi se qelizat e kancerit jetojnë ekskluzivisht në ushqime të ngurta (“… pacientët e vetëm që vdiqën ishin pacientë që iu dha diçka për të ngrënë.”). Ai pohoi se qelizat e kancerit nuk janë në gjendje të ushqehen me lëngje të perimeve dhe qelizat kancerogjene vdesin nëse pacientët konsumojnë vetëm lëngje perimesh dhe çajra të veçantë për një periudhë prej 42 ditësh.

Breuss citoi Bruno Vornarburg i cili tha se procesi kancerogjen ushqehet me proteina dhe se një tumor nuk mund të vazhdojë të ekzistojë nëse pacienti jeton në një dietë pa proteina. Për më tepër, Breuss pretendoi se pas një diete pa proteina, trupi sulmon dhe shkatërron tumorin si “operacioni pa thikë”. Breuss besonte se ndërhyrja e tij nuk ishte vetëm një kurë, por ajo gjithashtu shërbeu parandaluese kundër kancerit.