Kujdesi i duhur për higjienën intime

Disa vajza janë shumë të zellshme në kërkim të higjienës gjenitale.

Megjithatë, kjo gjë jo domosdoshmërisht u sjell të mira. Nuk ka nevojë të ndjeni se nuk jeni mjaftueshëm e pastër në zonën intime. Gjenitalet kanë nevojë për yndyrën dhe bakteret natyrale, në mënyrë që të luftohen viruset dhe të mbeteni të shëndetshme, përcjell KosovaPress.

Zgjidhni të brendshme të rehatshme

Ekspertët rekomandojnë rrobat e brendshme prej pambuku. As pantallona të ngushta, sintetike, dhe të papërshtatshme nuk preferohet të vishni. Kështu organet gjenitale nuk do të kenë qasje në ajër, dhe kjo gjë shton rrezikun për infeksionet, që shtohen në vende të nxehta dhe të lagështa