Keni këto probleme vaginale? Kontrollohuni menjëherë tek mjeku

Kruajtja vaginale është kaq e zakonshme tek gratë dhe mund të ndodhë për shkaqe të shumta, përfshirë ndryshime hormonale, shtatëzani, menopauzë etj.

Një numër i gjërave gjithashtu mund të kontribojnë në këtë gjendje aspak të këndshme, si: sapunët, veshjet e brendshme dhe infeksionet.

Ndonëse kruarja e tepërt nuk është një shqetësim i madh dhe shpesh përmirësohet vetë, ka raste kur duhet ta kontrolloni gjendjen tuaj.

Në fakt, ju duhet të flisni me një mjek ose gjinekolog nëse kruajtja është e rëndë dhe e vazhdueshme