Ja si mund t’i djegni 700 kalori për 10 minuta, teknika e modeleve të ‘Victoria’s Secret’

Ju nuk duhet gjithësesi t’i kushtoni orë të tëra palestrës për të humbur peshë.
Seancat e shkurtra të stërvitjes mund të jenë të gjitha që duhet për të shpërthyer yndyrën dhe për të ndërtuar muskujt. Dhe mesa duket, ka disa mënyra jashtëzakonisht të shpejta për të larguar yndyrën e tepërt nga trupi, transmeton lajmi.net

Pra, sa kalori ju mund të djegni brenda një sesioni të gjatë? Kjo nuk është me rëndësi.

Ekzistoj ushtrime të shpejta me intensitet të lartë që përfshijnë edhe ‘squats’ për të djegur sa më tepër kalori.

Më poshtë do iu tregojmë nëpërmjet një video se cilat janë mënyrat më të mira dhe më të shpejta për të humbur peshë.